Apple iPad 6, 32 GB, B-Grade

1990.00kr

iPad 6 er et kraftig og allsidig nettbrett med en imponerende 9,7-tommers Retina-skjerm og en rask A10 Fusion-chip. Med støtte for Apple Pencil og Touch ID fingeravtrykkssensor, er det ideelt for både underholdning og produktivitet. Med sitt slanke design og allsidige funksjoner er det et pålitelig valg for både personlig og profesjonell bruk.

Den nyeste operativsystemversjonen som støttes av Apple iPad 6, 32 GB er iPadOS 15.7.2

Inkluderer lader og har 2 års garanti.

Gradering
B
Lagring
32 GB
Farge
Grå

Tomt på lager

Produktnummer: 50181248 Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

iPad 6 kombinerer avansert teknologi med en elegant design for å levere en førsteklasses nettbrettopplevelse. Den har en imponerende 9,7-tommers Retina-skjerm som gir liv til bilder, videoer og spill med levende farger og skarpe detaljer. Uansett om du surfer på nettet, ser på filmer eller jobber med kreative prosjekter, gir iPad 6 en fantastisk visuell opplevelse.

Den nyeste operativsystemversjonen som støttes av Apple iPad 6, 32 GB er iPadOS 15.7.2

Med en kraftig A10 Fusion-chip og M10-bevegelsesprosessor er iPad 6 rask og responsiv, slik at du kan kjøre selv de mest krevende appene og spillene uten problemer. Med 32 GB lagringsplass har du rikelig med plass til å lagre bilder, videoer, apper og andre filer, slik at du alltid har alt du trenger innen rekkevidde.

iPad 6 støtter også Apple Pencil, som gir deg muligheten til å tegne, skrive og ta notater med presisjon og nøyaktighet. Med Touch ID fingeravtrykkssensor kan du enkelt låse opp enheten og gjøre sikre kjøp med bare fingertuppen.

Uansett om du er en student, profesjonell eller bare på jakt etter en pålitelig nettbrett for hjemmebruk, er iPad 6 med 32 GB lagringsplass det ideelle valget. Med sin slanke design, kraftige ytelse og allsidige funksjoner, vil den bidra til å øke produktiviteten og berike underholdningen din hver dag.

Modellen er definert som A1893

Tilleggsinformasjon

Gradering

Farge

Grå

Lagring

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty