Microsoft Surface Laptop 3, B-Grade

6216.00kr

16 GB RAM, 512 GB SSD, AMD RYZEN 7, 15″

Microsoft Surface Laptop 3, med sin 15″ skjerm, kombinerer kraftig ytelse med elegant design. Den slanke og bærbare enheten tilbyr imponerende visuell opplevelse og pålitelig ytelse, perfekt for produktivitet og underholdning. Med et utvalg av tilkoblingsmuligheter og Windows 10 operativsystemet, er Surface Laptop 3 klar til å møte dine behov uansett hvor du er.

MERK: Engelsk tastatur.

Gradert (B) – Det vil si at produktet fremstår som pent brukt.

2 års garanti.

Kun 1 på lager

Produktnummer: 50184302 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Microsoft Surface Laptop 3, 15″

Microsoft Surface Laptop 3, lansert i 2019, presenterer en imponerende kombinasjon av ytelse og stil. Med 16 GB RAM, 512 GB SSD-lagring og en kraftig AMD Ryzen 7-prosessor, leverer den pålitelig ytelse og rask responstid for alle dine behov.

Imponerende 15-tommers Skjerm: Den store PixelSense-skjermen på 15 tommer gir en enestående visuell opplevelse med skarpe detaljer og levende farger. Enten du jobber med kreative prosjekter, ser på filmer eller surfer på nettet, vil den store skjermen gi deg en behagelig og produktiv opplevelse.

Slekt og Bærbar: Surface Laptop 3 har en slank og elegant design som gjør den enkel å ta med seg overalt. Uansett om du er på kontoret, på kafeen eller på reise, kan du være sikker på at denne bærbare datamaskinen vil imponere med sin bærbarhet og stil.

Kraftig Ytelse: Med den kraftige AMD Ryzen 7-prosessoren og rikelig med minne, kan Surface Laptop 3 håndtere selv de mest krevende oppgavene med letthet. Enten det er å redigere videoer, jobbe med store datasett eller spille spill, vil denne bærbare datamaskinen møte dine behov.

Tilpasningsmuligheter: Surface Laptop 3 kommer med et utvalg av tilkoblingsmuligheter, inkludert USB-C og USB-A porter, slik at du kan koble til eksterne enheter og tilbehør uten problemer. Enten du trenger å koble til en ekstern skjerm, en mus eller en ekstern harddisk, har Surface Laptop 3 deg dekket.

Windows 10 og Microsoft 365: Med Windows 10 operativsystemet og integrert støtte for Microsoft 365, har du tilgang til et bredt utvalg av apper og verktøy for å være produktiv og kreativ. Uansett om du er på kontoret, på skolen eller på farten, vil Surface Laptop 3 være din pålitelige følgesvenn.

Batteri

Chassistype
Garanti 2 År
Skjerm
Prosessor
Harddisk
RAM
Porter

Tilleggsinformasjon

Farge

Svart

Gradering

Lagring

Prosessor

AMD Ryzen 7 CPU

RAM

16 GB

Condition

used

Microsoft Surface Laptop 3, B-Grade
6216.00kr
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty