Fixt – Vilkår & Betingelser

Kjøp foretatt på macncarry.com er regulert av Forbrukertilsynets standardsalgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over internett. Forbrukertilsynets salgsbetingelser har som formål å sikre at handel over internett skjer i overensstemmelse med gjeldende forbrukerlovgivning, herunder avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven og ehandelsloven. Vilkårene i denne avtalen skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene, men oppstiller partenes viktigste rettigheter og plikter for handelen. 

Generelt om salgsbetingelsene 

Disse vilkårene og bestemmelsene gjelder når du som forbruker foretar en bestilling på macncarry.com. For å fullføre ditt kjøp og foreta betaling på Macncarry sin nettside må du som forbruker aktivt sette deg inn i og akseptere vilkårene i salgsbetingelsene før bindene avtale inngår, og forpliktes å følge disse i sin helhet.

1.    Avtalen

Avtalen mellom kjøper (forbruker) og selger (næringsdrivende) består av disse salgsbetingelsene, opplysninger gitt i bestillingsløsningen og eventuelt særskilt avtalte vilkår. Ved eventuell motstrid mellom opplysningene, går det som særskilt er avtalt mellom partene foran, så fremt det ikke strider mot ufravikelig lovgivning. 

Avtalen vil i tillegg bli utfylt av relevante lovbestemmelser som regulerer kjøp av varer mellom næringsdrivende og forbrukere.  

2.   Partene

Avtalen er inngått mellom kjøper og selger.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - 0.00kr
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty