Samsung 25WPD Adapter USB-C (NY)

169.00kr

Lad enhetene dine raskt og trygt med Samsung 25W PD Adapter USB-C. Ideell for nyeste smarttelefoner og nettbrett, kompakt design perfekt for reiser.

Kun 3 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Samsung 25W PD Adapter USB-C

Gi enhetene dine rask og effektiv lading med Samsung 25W PD (Power Delivery) USB-C-adapteren. Denne kraftige laderen er designet for å tilby optimal lading til de nyeste smarttelefonene, nettbrettene og USB-C-kompatible enheter. Uansett om du trenger en rask lading på farten eller en pålitelig strømkilde hjemme, sikrer denne adapteren at dine enheter alltid er klare til bruk.

Produktfunksjoner:

  • Rask lading: Med en utgangseffekt på opptil 25 watt kan du raskt lade enhetene dine, redusere ventetiden betydelig.
  • USB-C-kompatibilitet: Passer perfekt for alle enheter med USB-C-ladeport, inkludert de nyeste Samsung Galaxy-smarttelefonene, nettbrett og mer.
  • Kompakt og bærbar: Adapterens lette og slanke design gjør den enkel å pakke ned og ta med seg overalt, perfekt for reiser.
  • Sikker lading: Innebygde sikkerhetsfunksjoner beskytter dine enheter mot overspenning, overstrøm og overoppheting, noe som sikrer trygg og pålitelig lading.

Med Samsung 25W PD Adapter USB-C får du en kraftfull, rask og sikker ladeløsning som holder tritt med din aktive livsstil.

Samsung 25WPD Adapter USB-C (NY)
169.00kr
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty