Microsoft Surface Pro 4, C-Grade

2590.00kr

8GB RAM, 256 GB SSD, i5-6300U, 12,3″ 

Med sin slanke design og 12,3-tommers PixelSense-skjerm, som gir skarpe bilder og levende farger, er den ideell for arbeid, underholdning og alt i mellom. Den unike 2-i-1 funksjonaliteten gjør at den kan brukes både som en tradisjonell bærbar datamaskin og som et nettbrett, noe som gir deg fleksibilitet til å tilpasse enheten etter dine behov. Surface Pro 4 tilbyr et utvalg av tilkoblingsmuligheter, inkludert USB-porter og Mini DisplayPort, og kjører Windows 10 operativsystemet for tilgang til et bredt spekter av apper og verktøy.

MERK: Engelsk tastatur.

Gradert (C) – Det vil si at produktet er i fin teknisk stand, med noe synlig bruksmerker og slitasje. 

2 års garanti.

Tomt på lager

Produktnummer: 50181867 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 4, lansert i 2015, er en banebrytende bærbar enhet som kombinerer kraftig ytelse med en imponerende 2-i-1-funksjonalitet. Med 8 GB RAM, 256 GB SSD-lagring og en Intel Core i5-6300U-prosessor, gir Surface Pro 4 deg den kraften du trenger for å håndtere alle dine oppgaver med letthet.

Allsidig 2-i-1 Design: Surface Pro 4 tilbyr 2-i-1-funksjonalitet, slik at den kan brukes både som en bærbar datamaskin og som et nettbrett. Du kan enkelt koble av tastaturet og bruke enheten som et nettbrett når du er på farten, noe som gir deg fleksibilitet til å tilpasse enheten etter dine behov.

Skarp og Levende Skjerm: Den 12,3-tommers PixelSense-skjermen gir skarpe bilder og levende farger, slik at du kan nyte en imponerende visuell opplevelse når du arbeider, ser på filmer eller surfer på nettet.

Bærbar og Lett: Med sin slanke design og lave vekt er Surface Pro 4 enkel å ta med seg overalt. Enten du er på kontoret, på kafeen eller på reise, kan du være produktiv uansett hvor du er.

Tilkoblingsmuligheter: Surface Pro 4 kommer med et utvalg av tilkoblingsmuligheter, inkludert USB-porter og Mini DisplayPort, slik at du enkelt kan koble til eksterne enheter og tilbehør for å utvide funksjonaliteten.

Windows 10 og Microsoft 365: Kjører Windows 10 operativsystemet, gir Surface Pro 4 tilgang til et bredt utvalg av apper og verktøy for å dekke alle dine behov. Med integrert støtte for Microsoft 365, har du tilgang til dokumenter, e-post og annet innhold uansett hvor du er.

Batteri

Chassistype
Garanti 2 År
Skjerm
Prosessor
Harddisk
RAM
Porter

Tilleggsinformasjon

Farge

Grå

Gradering

Lagring

Prosessor

i5-6300U CPU

RAM

8 GB

Condition

used

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty