Microsoft Surface Laptop 4, B-Grade

8546.00kr

Med sitt slanke design og kraftige ytelse gir Surface Laptop 4 deg muligheten til å være produktiv og stilfull samtidig. Surface Laptop 4 er ideell for både arbeid og underholdning. Den responsive og levende PixelSense-skjermen gir en imponerende visuell opplevelse, mens den komfortable tastaturet gjør lange skriveøkter til en lek. Med et utvalg av tilkoblingsmuligheter og Windows 10 operativsystemet, har Surface Laptop 4 alt du trenger for å lykkes.

MERK: Engelsk tastatur.

Gradert (B) – Det vil si at produktet fremstår som pent brukt.

2 års garanti.

Gradering
B
Lagring
Prosessor
RAM

Kun 1 på lager

Produktnummer: 50184319 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Microsoft Surface Laptop 4

Microsoft Surface Laptop 4, lansert i 2021, er en sofistikert bærbar datamaskin som kombinerer elegant design med imponerende ytelse. Med 16 GB RAM, 512 GB SSD-lagring og en kraftig Intel Core i5-1145G7-prosessor, leverer Surface Laptop 4 lynrask respons og jevn ytelse for selv de mest krevende oppgavene.

Elegant Design: Surface Laptop 4 har et slankt og elegant design som skiller seg ut fra mengden. Den rene og minimalistiske estetikken gjør den til en stilig følgesvenn uansett hvor du går.

Responsiv Skjerm: Den lyse og levende PixelSense-skjermen gir en imponerende visuell opplevelse med skarpe bilder og klare farger. Enten du arbeider, ser på filmer eller surfer på nettet, vil du bli imponert over kvaliteten på skjermen.

Kraftig Ytelse: Med den kraftige Intel Core i5-prosessoren og rikelig med minne, kan Surface Laptop 4 håndtere flere oppgaver samtidig uten problemer. Uansett om du jobber med komplekse dokumenter, redigerer bilder eller strømmer multimedia, vil du oppleve jevn og pålitelig ytelse.

Lang Batterilevetid: Surface Laptop 4 har en imponerende batterilevetid som holder deg produktiv hele dagen. Uansett om du er på kontoret, på skolen eller på farten, kan du stole på at Surface Laptop 4 holder tritt med ditt travle livsstil.

Windows 10 og Microsoft 365: Med Windows 10 operativsystemet får du tilgang til et bredt utvalg av apper og verktøy fra Microsoft Store. Med integrert støtte for Microsoft 365, kan du enkelt få tilgang til dokumenter, e-post og annet innhold uansett hvor du er.

Batteri

Chassistype
Garanti 2 År
Skjerm
Prosessor
Harddisk
RAM
Porter

Tilleggsinformasjon

Farge

Svart

Gradering

Lagring

Prosessor

i5-1145G7 CPU

RAM

16 GB

Condition

Used

Microsoft Surface Laptop 4, B-Grade
8546.00kr
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty