Apple EarPods Lightning-kontakt (NY)

190.00kr

Med Apple EarPods med Lightning-kontakt kan du nyte en overlegen lytteopplevelse med praktisk kontroll rett ved fingertuppene. Perfekt for daglig bruk, disse hodetelefonene kombinerer Apples kjente design og teknologi for å tilby enestående komfort og lydkvalitet.

Tomt på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Apple EarPods med Lightning-kontakt (NY)

Opplev enestående lydkvalitet med Apple EarPods utstyrt med Lightning-kontakt. Designet for å levere en dyp og rik lydopplevelse, passer disse kablede hodetelefonene naturlig inn i øret, noe som gjør dem mer komfortable for et bredt spekter av øretyper enn tradisjonelle runde øretelefoner. Enten du lytter til din favorittmusikk, ser på en film, eller tar en viktig samtale, sikrer Apple EarPods med Lightning-kontakt at du får en krystallklar lydkvalitet.

Disse nyutviklede EarPods kommer med en innebygd fjernkontroll på ledningen som lar deg justere volumet, kontrollere musikk- og videoavspilling, samt besvare og avslutte samtaler med et trykk på knappen. Den direkte tilkoblingen via Lightning-porten sikrer ikke bare enestående lydkvalitet, men også en sømløs integrasjon med alle dine Lightning-kompatible Apple-enheter.

Produktfunksjoner:

 • Tilpasset design som passer ørets geometri for overlegen komfort.
 • Høykvalitets lydgjengivelse med imponerende bass og detaljrikdom.
 • Innebygd fjernkontroll med mikrofon for håndfri samtaler og mediekontroll.
 • Direkte tilkobling via Lightning-kontakt for enkel bruk med iPhone, iPad og iPod-modeller.
 • Robust og slitesterk konstruksjon for langvarig bruk.
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty