Contour Unimouse Trådløs mus (NY)

649.00kr

Contour Unimouse er en prisvinnende, justerbar datamus som gir komfort for både høyre- og venstrehendte brukere. Med en vertikal vinkeljustering på 35-70° og justerbar tommelstøtte reduserer den belastning og smerter i håndleddet. Seks programmerbare knapper og trådløse/kablede alternativer gjør den allsidig og brukervennlig. Perfekt for å lindre belastningsskader og karpaltunnelsyndrom.

 

4o

Kun 2 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Contour Unimouse er en prisvinnende justerbar datamus, unikt designet for å tilby komfort og støtte for både høyre- og venstrehendte brukere. Takket være sin patenterte hengsel, kan den endre den vertikale vinkelen fra 35-70°, noe som avlaster trykket fra håndleddet. Dette er en flott løsning for å lindre smerter forårsaket av forhold som belastningsskader (RSI) og karpaltunnelsyndrom (CTS). Friksjonsbasert låsesystem er enkelt å bruke og holder seg fullstendig stabil i alle posisjoner.

Den ekstra bevegelige tommelstøtten er justerbar i alle retninger; inn/ut, opp/ned, bakover/fremover, inklinasjon og rotasjon. Dette lindrer gripe smerter og trykk på tommelens grunn, reduserer belastningsskader og lar deg holde et avslappet grep på musen. Unimouse er ikke designet for statisk holdning, den er laget for å la deg bytte holdninger i løpet av dagen, en flott måte å ytterligere minimere smerter forårsaket av belastningsskader.

Seks programmerbare knapper og et komfortabelt rullehjul betyr at din kreativitet kan ha helt frie tøyler med Unimouse. For eksempel, du kan sette midtklikk-knappen til høyreklikk hvis det føles bedre å jobbe med musen på den måten, og de fleste knappene kan settes til de fleste funksjonene for å møte dine unike behov. For å tilpasse knappene, trenger du bare å laste ned og installere vår driver – så er det enkelt.

Både kablede og trådløse versjoner er tilgjengelige, og gir sømløs ytelse på nesten alle overflater på en arbeidsavstand på opptil 8 meter, med ti markørhastighetsvalg. Den trådløse versjonen har integrerte oppladbare litium-ion-batterier og en ladekabel for å muliggjøre kablet bruk om nødvendig.

ERGONOMISKE FORDELER Sjansen er stor for at du bruker mye tid på jobb og hjemme med å bruke en datamaskin til oppgaver og rekreasjon. Dette betyr uunngåelig å bruke en form for mus eller touchpad for å utføre dine plikter. Over tid kan fokuserte og repeterende bevegelser av musarbeid føre til muskel- og skjelettlidelser og påvirke din ytelse. Dette gjør musen til en utrolig viktig del av din arbeidsstasjon.

Ergonomiske mus er ganske mangfoldige og en som er riktig spesifisert vil ikke bare møte dine fysiske behov, men også hjelpe deg med å optimalisere arbeidsplassen din. Musen vil beskytte deg mot risikoen for smerte og skade, og også la deg jobbe effektivt og nøyaktig.

Ergonomiske mus kan hjelpe med tilstander som karpaltunnelsyndrom, belastningsskader og leddgikt.

CONTOUR UNIMOUSE FUNKSJONER

 • Vertikal mus med variable vinkler fra 35-70°
 • Tommelstøtte justerbar i alle retninger
 • 6 programmerbare knapper
 • 10 markørhastigheter
 • Kablet eller trådløs
 • USB og RF-tilkobling
 • 8m rekkevidde
 • For høyre- eller venstrehendte
 • 135,5g vekt
 • Kompatibel med Mac og Windows
 • Plug and play
Contour Unimouse Trådløs mus (NY)
649.00kr
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty