Apple 20W Hurtiglader USB-C (NY)

190.00kr

Enten du trenger en rask lading før du går ut døren eller en stabil strømkilde for dine enheter, er 20W USB-C Strømadapter den perfekte løsningen. Med sin høye effektivitet og universelle kompatibilitet er denne adapteren en essensiell tilbehør for alle dine ladebehov.

Kun 7 på lager

Produktnummer: 100053 Kategorier: ,

Beskrivelse

20W USB-C Strømadapter

Optimaliser ladeeffektiviteten for dine enheter med 20W USB-C Strømadapter. Denne kompakte og kraftige laderen er designet for å tilby rask og effektiv lading av dine USB-C-kompatible enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett, og selv visse bærbare datamaskiner. Med sin avanserte teknologi sikrer denne adapteren at dine enheter lades på den raskeste og mest effektive måten mulig, uten å kompromittere på sikkerhet eller ytelse.

Denne 20W adapteren er ideell for alle som trenger en pålitelig og rask ladeløsning hjemme, på kontoret, eller mens du er på farten. Den støtter Power Delivery (PD) lade standard, som automatisk justerer ladehastigheten til å matche enhetens behov, og gir en raskere ladeopplevelse sammenlignet med standardladere.

Produktfunksjoner:

 • 20W utgangseffekt for rask lading av USB-C-kompatible enheter.
 • Støtter Power Delivery (PD) for optimal ladeeffektivitet.
 • Kompakt og lett design, enkel å ta med seg overalt.
 • Universell kompatibilitet med alle USB-C-enheter, inkludert iPhone, iPad, og visse bærbare datamaskiner.
 • Innebygde sikkerhetsfunksjoner for å beskytte mot overoppheting, overladning, og kortslutning.
Apple 20W Hurtiglader USB-C (NY)
190.00kr
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty