Oyster Ergonomisk Mus (NY)

1499.00kr

Oppdag KENSON OysterMouse Wireless, en ergonomisk, vertikal datamus designet for å forebygge belastningsskader. Justerbar, passer for høyre- og venstrehendte, med høy presisjon på 1000 dpi. Perfekt for hjemmekontor og reiser.

Kun 3 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse for KENSON OysterMouse Wireless

Opplev optimal ergonomi og fleksibilitet med KENSON OysterMouse Wireless, den vertikale datamusen designet for å redusere belastningsskader og øke komforten ved langvarig bruk. OysterMouse er ideell for deg som ønsker å variere håndposisjonen gjennom dagen. Musen har et ergonomisk grep som passer både høyre- og venstrehendte brukere og kan justeres i opptil 10 forskjellige posisjoner (5 + 5) fra liggende til vertikal stilling. Dette gjør det mulig å unngå den belastende “liggende” posisjonen som mange tradisjonelle mus krever.

Med dens høye presisjon på 1000 dpi og praktiske funksjoner som venstre- og høyreklikk, scroll, dobbelklikk samt kopier- og lim inn-knapper, er OysterMouse en kraftfull partner for alle dine databehov. Musen er utstyrt med en enkel “on/off”-knapp for energisparing og en bryter for enkelt å skifte mellom høyre og venstre hånds modus.

OysterMouse er også svært bærbar, med en vekt på kun 149 gram og kompakte mål som gjør at den lett passer i PC-vesken for enkel transport til møter, reiser eller bruk på hjemmekontoret. Den trådløse musen leveres i en stilfull og innbydende emballasje, perfekt for både personlig bruk og som en attraktiv butikkvare.

Produktet kommer med to års garanti og støtter Windows 10. Denne prisvinnende ergonomiske musen er ikke bare en investering i din daglige komfort, men også en løsning designet for å forhindre vanlige musrelaterte belastningsskader som musearm og tennisalbue.

Produktdetaljer:

 • Produktnavn: KENSON OysterMouse Wireless
 • Farge: Svart
 • Netto vekt: 149 gram
 • Brutto vekt med eske: 200 gram
 • Produktmål (netto): Lengde: 110 mm, Bredde: 60 mm, Høyde: 50 – 110 mm
 • Tolltariffens varenummer: 84716070
 • Garanti: 2 år
 • EAN: 7350052980885

Investér i KENSON OysterMouse Wireless for en mer komfortabel og produktiv arbeidshverdag!

Oyster Ergonomisk Mus (NY)
1499.00kr
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty