Microsoft Surface Pro 5, B-Grade

3990.00kr

8GB RAM, 256GB SSD, i5-7300U, 12,3″

Surface Pro 5 kombinerer kraftig ytelse og allsidighet i en bærbar enhet. Med sin slanke design, imponerende skjerm og 2-i-1-funksjonalitet, gir den deg friheten til å være produktiv uansett hvor du er. “2-i-1-funksjonalitet” betyr at enheten kan brukes både som en bærbar datamaskin med det tilhørende tastaturet, og som et nettbrett når tastaturet er fjernet, noe som gir deg fleksibilitet til å tilpasse enheten etter dine behov. Den høyoppløselige PixelSense-skjermen gir skarpe bilder og levende farger. Med sin slanke design og et utvalg av tilkoblingsmuligheter er Surface Pro 5 enkel å ta med seg overalt.

MERK: Engelsk tastatur.

Gradert (B) – Det vil si at produktet fremstår som pent brukt.

2 års garanti.

Gradering
B
Lagring
256 GB
Prosessor
i5-7300U CPU
RAM
8 GB

Kun 1 på lager

Produktnummer: 50181865 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Microsoft Surface Pro 5

Microsoft Surface Pro 5, lansert i 2017, er en bærbar enhet som kombinerer kraftig ytelse, allsidig funksjonalitet og slank design. Med en Intel Core i5-7300U-prosessor, 8 GB RAM og 256 GB SSD-lagring, gir Surface Pro 5 deg den kraften du trenger for å håndtere hverdagsoppgaver og mer krevende oppgaver med letthet.

Allsidig 2-i-1 Design: Surface Pro 5 tilbyr 2-i-1-funksjonalitet, slik at den kan brukes både som en bærbar datamaskin og som et nettbrett. Du kan enkelt koble av tastaturet og bruke enheten som et nettbrett når du er på farten, noe som gir deg fleksibilitet til å tilpasse enheten etter dine behov.

Skarp og Levende Skjerm: Den høyoppløselige PixelSense-skjermen på 12,3 tommer gir skarpe bilder og levende farger, slik at du kan nyte en imponerende visuell opplevelse når du arbeider, ser på filmer eller surfer på nettet.

Bærbar og Lett: Med sin slanke og lette design er Surface Pro 5 enkel å ta med seg overalt. Enten du er på kontoret, på kafeen eller på reise, kan du være produktiv uansett hvor du er.

Tilkoblingsmuligheter: Surface Pro 5 kommer med et utvalg av tilkoblingsmuligheter, inkludert USB-porter, Mini DisplayPort og Surface Connect, slik at du enkelt kan koble til eksterne enheter og tilbehør for å utvide funksjonaliteten.

Windows 10 og Microsoft 365: Kjører Windows 10 operativsystem, gir Surface Pro 5 tilgang til et bredt utvalg av apper og verktøy fra Microsoft Store. Med integrert støtte for Microsoft 365, har du tilgang til dokumenter, e-post og annet innhold uansett hvor du er.

Batteri

Chassistype
Garanti 2 År
Skjerm
Prosessor
Harddisk
RAM
Porter

Tilleggsinformasjon

Farge

Grå

Gradering

Lagring

Prosessor

i5-7300U CPU

RAM

8 GB

Condition

used

Microsoft Surface Pro 5, B-Grade
3990.00kr
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty