Microsoft Surface Laptop 3, B-Grade

7116.00kr

16 GB RAM, 256 GB SSD, i7-1065G7 CPU, 13,5″

Microsoft Surface Laptop 3, med sin 13,5″ skjerm, tilbyr en perfekt balanse mellom stil og ytelse. Den slanke og bærbare enheten er ideell for de som krever en pålitelig og elegant bærbar datamaskin til daglig bruk. Med imponerende visuell kvalitet, kraftig ytelse og en rekke tilkoblingsmuligheter, er Surface Laptop 3 et pålitelig valg for enhver bruker.

MERK: Engelsk tastatur.

Gradert (B) – Det vil si at produktet fremstår som pent brukt.

2 års garanti.

Kun 1 på lager

Produktnummer: 50184323 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Microsoft Surface Laptop 3, 13,5″

Lansert i 2019, Microsoft Surface Laptop 3, med sin 13,5″ skjerm, er en imponerende bærbar datamaskin som kombinerer kraftig ytelse med elegant design. Med 16 GB RAM, 256 GB SSD-lagring og en kraftig Intel Core i7-1065G7-prosessor, leverer denne enheten pålitelig ytelse for daglig bruk.

Elegant Design: Surface Laptop 3 har et slankt og minimalistisk design som skiller seg ut fra mengden. Den elegante aluminiumsrammen og det luksuriøse tastaturet gir en premium følelse og utseende.

Imponerende Visuell Opplevelse: Den 13,5″ PixelSense-skjermen gir en imponerende visuell opplevelse med skarpe detaljer og levende farger. Enten du jobber med kreative prosjekter, ser på filmer eller surfer på nettet, vil den høye skjermoppløsningen gi deg en behagelig og produktiv opplevelse.

Kraftig Ytelse: Med den kraftige Intel Core i7-prosessoren og rikelig med minne, kan Surface Laptop 3 håndtere multitasking og krevende oppgaver uten problemer. Enten det er å redigere bilder, jobbe med dokumenter eller strømme multimedia, vil denne bærbare datamaskinen møte dine behov.

Bærbar og Lett: Surface Laptop 3 er enkel å ta med seg overalt takket være sin slanke design og lette konstruksjon. Enten du er på kontoret, på skolen eller på farten, kan du være trygg på at denne bærbare datamaskinen vil imponere med sin bærbarhet og stil.

Tilpasningsmuligheter: Surface Laptop 3 kommer med et utvalg av tilkoblingsmuligheter, inkludert USB-C og USB-A porter, slik at du enkelt kan koble til eksterne enheter og tilbehør. Enten du trenger å koble til en ekstern skjerm, en mus eller en ekstern harddisk, har Surface Laptop 3 deg dekket.

Windows 10 og Microsoft 365: Med Windows 10 operativsystemet og integrert støtte for Microsoft 365, har du tilgang til et bredt utvalg av apper og verktøy for å være produktiv og kreativ. Uansett om du er på kontoret, på skolen eller på farten, vil Surface Laptop 3 være din pålitelige følgesvenn.

Batteri

Chassistype
Garanti 2 År
Skjerm
Prosessor
Harddisk
RAM
Porter

Tilleggsinformasjon

Farge

Svart

Gradering

Lagring

RAM

16 GB

Prosessor

i7-1065G7 CPU

Condition

used

Microsoft Surface Laptop 3, B-Grade
7116.00kr
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty