Microsoft Surface Laptop (1. gen), C-Grade

5346.00kr

16 GB RAM, 512 SSD, i7-8650U, 13,5″

Microsoft Surface Laptop 1. generasjon

Microsoft Surface Laptop 1. generasjon, utgitt i 2017, tilbyr enestående kombinasjon av stil og kraft i en vakker blå farge. Denne bærbare datamaskinen har et elegant design og imponerende ytelse, perfekt for både arbeid og fritid.

MERK: Engelsk tastatur.

Gradert (C) – Det vil si at produktet er i fin teknisk stand, med noe synlig bruksmerker og slitasje. 

2 års garanti.

Kun 1 på lager

Produktnummer: 50184318 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Microsoft Surface Laptop 1. generasjon

Lansert i 2017, Microsoft Surface Laptop 1. generasjon er en sofistikert bærbar datamaskin som kombinerer stil og kraft. Med imponerende 16 GB RAM, 512 GB SSD-lagring og en kraftig Intel Core i7-8650U-prosessor, tilbyr denne enheten enestående ytelse for både hverdagsbruk og krevende oppgaver.

Elegant Design: Surface Laptop 1. generasjon har et slankt og elegant design som skiller seg ut fra mengden. Den slanke aluminiumsrammen og det luksuriøse tastaturet gir en premium følelse og utseende.

Imponerende Visuell Opplevelse: Med sin 13,5″ PixelSense-skjerm gir Surface Laptop 1. generasjon en imponerende visuell opplevelse med skarpe detaljer og levende farger. Enten du jobber med kreative prosjekter, ser på filmer eller surfer på nettet, vil den høye skjermoppløsningen gi deg en behagelig og produktiv opplevelse.

Kraftig Ytelse: Den kraftige Intel Core i7-prosessoren og rikelig med minne gjør at Surface Laptop 1. generasjon kan håndtere selv de mest krevende oppgavene med letthet. Enten det er å redigere bilder, jobbe med dokumenter eller strømme multimedia, vil denne bærbare datamaskinen møte dine behov.

Bærbar og Lett: Surface Laptop 1. generasjon er enkel å ta med seg overalt takket være sin slanke design og lette konstruksjon. Enten du er på kontoret, på skolen eller på farten, kan du være trygg på at denne bærbare datamaskinen vil imponere med sin bærbarhet og stil.

Tilpasningsmuligheter: Med et utvalg av tilkoblingsmuligheter, inkludert USB-A og Mini DisplayPort, gir Surface Laptop 1. generasjon deg fleksibilitet til å koble til eksterne enheter og tilbehør. Enten du trenger å koble til en ekstern skjerm, en mus eller en ekstern harddisk, har Surface Laptop 1. generasjon deg dekket.

Windows 10 og Microsoft 365: Med Windows 10 operativsystemet og integrert støtte for Microsoft 365, har du tilgang til et bredt utvalg av apper og verktøy for å være produktiv og kreativ. Uansett om du er på kontoret, på skolen eller på farten, vil Surface Laptop 1. generasjon være din pålitelige følgesvenn.

Batteri

Chassistype
Garanti 2 År
Skjerm
Prosessor
Harddisk
RAM
Porter

Tilleggsinformasjon

Farge

Svart

Gradering

Lagring

Prosessor

i7-8650U CPU

RAM

16 GB

Microsoft Surface Laptop (1. gen), C-Grade
5346.00kr
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty