iPad Air Smart Case Apple (NY)

549.00kr

Enten du jobber, studerer, eller bare slapper av hjemme, tilbyr iPad Air Smart Case den perfekte kombinasjonen av stil, beskyttelse og funksjonalitet for din iPad Air. Gjør din iPad Air enda mer allsidig og beskyttet med dette uunnværlige tilbehøret.

På lager

Produktnummer: 100054 Kategorier: ,

Beskrivelse

iPad Air Smart Case

Oppgrader din iPad Air-opplevelse med det elegante og funksjonelle iPad Air Smart Case. Dette premium dekselet er spesielt designet for å gi optimal beskyttelse og fleksibilitet for din iPad Air, samtidig som det beholder enhetens slanke profil. Laget av høykvalitets materialer, kombinerer Smart Case sofistikert stil med praktisk funksjonalitet, og gjør det til et essensielt tilbehør for alle iPad Air-eiere.

Smart Case dekker enheten din både foran og bak, og gir full beskyttelse mot støt, riper og daglig slitasje. Med sin myke mikrofiberforing på innsiden, sørger dekselet for at skjermen din forblir ren og fri for riper. Det innovative designet inkluderer en magnetisk front som ikke bare beskytter skjermen, men også vekker din iPad Air når dekselet åpnes, og setter den i dvale når det lukkes, for å spare batterilevetid.

Produktfunksjoner:

 • Fullstendig dekning: Beskytter både for- og baksiden av din iPad Air mot støt og riper.
 • Kvalitetsmaterialer: Høykvalitets ytre materiale med myk mikrofiberforing på innsiden.
 • Våkne/sove-funksjonalitet: Magnetisk frontdeksel aktiverer iPadens våkne/sove-funksjon automatisk.
 • Justerbare visningsvinkler: Kan enkelt foldes til en stand for å lese, skrive, eller se video.
 • Nøyaktige utskjæringer: Gir enkel tilgang til alle knapper, porter og funksjoner.
iPad Air Smart Case Apple (NY)
549.00kr
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty