Iiglo iPhone 15 Lommebok deksel i svart (NY)

249.00kr

eskytt din iPhone 15 med stil med iiglo Lommebokdeksel i elegant svart. Dette multifunksjonelle dekselet kombinerer robust beskyttelse for din telefon med praktisk oppbevaring for dine kort og kontanter. Laget av høykvalitets materialer, sikrer det et slitesterkt og langvarig bruk, samtidig som det gir din enhet et sofistikert utseende.

Kun 2 på lager

Produktnummer: 100055 Kategorier: ,

Beskrivelse

iiglo iPhone 15 Lommebokdeksel i Svart

Beskytt din iPhone 15 med stil med iiglo Lommebokdeksel i elegant svart. Dette multifunksjonelle dekselet kombinerer robust beskyttelse for din telefon med praktisk oppbevaring for dine kort og kontanter. Laget av høykvalitets materialer, sikrer det et slitesterkt og langvarig bruk, samtidig som det gir din enhet et sofistikert utseende.

Med presise utskjæringer for kamera, porter og knapper, gir iiglo Lommebokdeksel full tilgang til telefonens funksjoner uten å måtte fjerne dekselet. Den slanke profilen legger ikke unødvendig bulk til din enhet, og den integrerte kortlommen gjør at du kan ha det essensielle lett tilgjengelig.

Enten du er på farten, på jobb, eller ute på byen, er iiglo iPhone 15 Lommebokdeksel det perfekte valget for deg som ønsker beskyttelse og funksjonalitet pakket inn i et stilig design.

 

Iiglo iPhone 15 Lommebok deksel i svart (NY)
249.00kr
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty