Apple Pencil Generasjon 2 (NY)

1350.00kr

Apple Pencil (2. generasjon) er ikke bare et verktøy, men en forlengelse av din kreativitet og produktivitet, som lar deg uttrykke deg på de mest intuitive og naturlige måtene. Enten du er en profesjonell kunstner, designer, eller en student som tar notater, vil Apple Pencil (2. generasjon) forvandle måten du bruker din iPad på, og gjøre den til et enda kraftigere verktøy for kreativitet og læring.

Tomt på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Apple Pencil (2. generasjon)

Oppdag den ultimate presisjonsverktøyet for din iPad med Apple Pencil (2. generasjon), som tar kreativitet og produktivitet til nye høyder. Designet for å virke sømløst med iPad Pro og iPad Air modeller, tilbyr denne nye generasjonen av Apple Pencil en uovertruffen nøyaktighet og respons som gjør skriving, tegning og notering føles like naturlig som penn på papir.

Apple Pencil (2. generasjon) kommer med en rekke forbedringer som gjør den enda mer intuitiv og brukervennlig. Med sin berøringsfølsomme overflate kan du enkelt dobbelttappe for å bytte mellom verktøy uten å avbryte arbeidsflyten din. Dette gir en sømløs overgang mellom pensler, blyanter, og andre kreativitetsverktøy rett ved fingertuppene dine.

Produktfunksjoner:

 • Uovertruffen presisjon og respons for skriving, tegning og notater.
 • Nye touch-bevegelser for å bytte mellom verktøy med et dobbelttapp.
 • Magnetisk festing og trådløs lading på siden av din iPad, for enkel oppbevaring og alltid ladet.
 • Sømløs integrasjon med iPad Pro og iPad Air for umiddelbar respons og lav forsinkelse.
 • Pixel-perfekt presisjon, ideell for kunstnere, designere og notat-takere.
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty