Apple Magic Mouse (NY)

790.00kr

Opplev presisjonsnavigering med Apple Magic Mouse, en trådløs, Multi-Touch mus perfekt for enhver Mac

Produktet er et originalt Apple produkt

produktet er ubrukt og nytt

Tomt på lager

Kategori:

Beskrivelse

Apple Magic Mouse er et banebrytende pekeverktøy designet for å gi en sømløs brukeropplevelse. Med sitt elegante, minimalistiske design passer denne musen perfekt inn på ethvert moderne skrivebord. Overflaten er helt glatt, og med Multi-Touch-teknologi kan brukeren utføre en rekke bevegelser som å sveipe, rulle og zoome med enkle fingerbevegelser.

Magic Mouse er trådløs og kobles til din Mac eller iPad via Bluetooth, noe som gir frihet uten irriterende kabler. Den har en innebygd oppladbar batteri som varer i flere uker på én lading, noe som gjør den både miljøvennlig og praktisk. Musen er også utstyrt med en automatisk av-på funksjon som sparer strøm når den ikke er i bruk.

Med sin lavprofilerte design ligger Magic Mouse komfortabelt i hånden og reduserer belastningen som kan komme av langvarig bruk. Den er kompatibel med en rekke Apple-produkter, og gir en integrert og intuitiv brukeropplevelse som forbedrer produktiviteten og interaktiviteten med din digitale verden.

Apple Magic Mouse er designet for å være kompatibel med de fleste Mac-modeller, forutsatt at de kjører en relativt ny versjon av macOS. Her er noen retningslinjer for kompatibilitet:

  1. MacBook (Pro og Air): Fungerer med alle MacBook Pro og MacBook Air-modeller som har Bluetooth og kjører macOS 10.11 (El Capitan) eller nyere.
  2. iMac: Kompatibel med alle iMac-modeller fra sent 2009 og fremover, igjen forutsatt at de kjører minst macOS 10.11.
  3. Mac Pro: Fungerer med Mac Pro-modeller fra 2013 og nyere, med nødvendig Bluetooth-støtte og operativsystem.
  4. Mac mini: Kompatibel med Mac mini-modeller fra 2011 og senere som kjører macOS 10.11 eller nyere.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty