Apple iPhone 11 Pro, C-Grade

4990.00kr

Eleganse møter ytelse med Apple iPhone 11 Pro 256GB, en smarttelefon som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene. Velg iPhone 11 Pro for å ta del i en mobilopplevelse som setter standarden.

Mobilen er gradert til (C)-Det vil si at mobilen er i fin stand, med noe bruksmerker.

Kvalitetssjekket av fagfolk

Tomt på lager

Produktnummer: 50177776 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Apple iPhone 11 Pro 256GB: Overlegen kvalitet og prestasjon

Eksklusivt Design og Ytelse: For de som søker det ypperste innen smarttelefonteknologi, leverer Apple iPhone 11 Pro 256GB en uovertruffen kombinasjon av sofistikert design og imponerende ytelse. Dette mesterverket er ideelt for de som verdsetter eleganse og funksjonalitet i ett.

Banebrytende Skjermteknologi: Med en 5.8-tommers Super Retina XDR-skjerm setter iPhone 11 Pro standarden for visuell kvalitet. Enten det er streaming, spill eller fotografering, gir denne skjermen livlige og klare bilder, slik at du kan oppleve innholdet på sitt beste.

Avansert Kamera System: iPhone 11 Pro tar fotografering til nye høyder med sitt trippelkamerasystem. Hvert av de tre 12MP-kameraene, inkludert ultra vidvinkel og telefoto, gir deg muligheten til å fange opp øyeblikk med bemerkelsesverdig detaljrikdom og kvalitet.

Rask Nettverkstilkobling: Hold deg tilkoblet i høy hastighet med iPhone 11 Pro. Uansett om det er nedlasting, streaming eller surfing på nettet, gir LTE Advanced-teknologien rask og pålitelig nettverkstilkobling.

Solid Konstruksjon: Med robust glass på både forsiden og baksiden, samt en solid rustfritt stålramme, er iPhone 11 Pro bygget for å tåle daglig slitasje. Denne telefonen er like elegant som den er holdbar.

Kraftig Prosessor og Operativsystem: Drevet av A13 Bionic-chipen, gir iPhone 11 Pro lynrask ytelse og effektiv batteristyring. Opplev den smidige og intuitive brukeropplevelsen levert av iOS 13-operativsystemet.

Romslig Lagringskapasitet: Med 256GB intern lagring gir iPhone 11 Pro rikelig med plass for dine bilder, videoer og apper. Du trenger ikke bekymre deg for plassmangel.

Sikkerhet og Tilkoblinger: Face ID-teknologien gir avansert ansiktsgjenkjenning for sikker låsing og autentisering av enheten. Med trådløs lading, støtte for Wi-Fi 6 og andre avanserte tilkoblingsmuligheter, er iPhone 11 Pro fullt utstyrt for moderne bruk.

 • Skjerm: 5.8-tommers Super Retina XDR-skjerm.
 • Prosessor: A13 Bionic-chip.
 • Kamera: Tre 12 MP kameraer med ultravidvinkel, vidvinkel og tele
 • Nettverk: 4G-kompatibilitet.
 • Operativsystem: iOS 13.
 • Lagringskapasitet: 256GB.
 • Design: Baksiden er av glass med matt finish med et bånd av rustfritt stål rundt rammen.
 • Tilkoblinger: Trådløs lading, LTE Advanced, Wi-Fi 6.
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty