Apple iPhone 11, A-Grade

3300.00kr

64GB, Svart

iPhone 11 er en kraftig smarttelefon med en imponerende A13 Bionic-chip, flott 6,1-tommers Liquid Retina-skjerm og et avansert dobbelt kameraoppsett for flotte bilder og videoer. Med funksjoner som Face ID og lang batteritid, er den perfekt for en aktiv livsstil.

Apple iPhone 11 kan oppdateres til iOS 17.5, som er den nyeste versjonen tilgjengelig for denne modellen .

Gradert (A) – Det vil si at produktet fremstår som pent brukt/ ny.

Inkluderer lader og har 2 års garanti.

Tomt på lager

Produktnummer: 40140522 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Apple iPhone 11, 64GB, Svart

iPhone 11 er en førsteklasses smarttelefon som kombinerer topp ytelse, elegant design og avanserte funksjoner for å tilfredsstille selv de mest krevende brukerne. Den drives av Apples banebrytende A13 Bionic-chip, som gir en utrolig rask og responsiv opplevelse. Den store 6,1-tommers Liquid Retina-skjermen imponerer med levende farger, skarpe detaljer og bred synsvinkel, perfekt for alt fra filmer og spill til produktivt arbeid og surfing på nettet.

Apple iPhone 11 kan oppdateres til iOS 17.5, som er den nyeste versjonen tilgjengelig for denne modellen.

Med 64GB intern lagringsplass har iPhone 11 mer enn nok plass til å lagre dine favorittapper, spill, bilder, videoer og musikk uten å bekymre deg for plassmangel. Du kan nå ta enda flere minneverdige bilder og filmer med iPhone 11s avanserte dobbelt kameraoppsett, som består av en ultravidvinkel- og vidvinkel-linse. Uansett om det er en imponerende landskapsscene eller en gruppeselfie, vil iPhone 11 fange øyeblikket med enestående skarphet og detaljrikdom.

Med funksjoner som Smart HDR og Night mode kan du ta flotte bilder i enhver situasjon, selv under dårlige lysforhold. Videografere er også en lek med muligheten til å ta opp 4K-videoer med imponerende detaljrikdom og stabilitet.

Den innovative Face ID-teknologien lar deg enkelt låse opp telefonen din med et enkelt blikk, samtidig som den holder dine personlige data trygge og sikre. Med støtte for trådløs lading og et imponerende batteri som varer hele dagen, kan du være sikker på at iPhone 11 holder tritt med ditt travle livsstil, uansett hvor dagen fører deg.

Produktspesifikasjoner

 • Lanseringsår: 2019
 • Prosessor: A13 Bionic-chip
 • Skjerm: 6,1-tommers Liquid Retina HD-skjerm
 • Oppløsning: 1792 x 828 piksler
 • Bakre kamera: Dobbel 12 MP ultra-vidvinkel og vidvinkel kameraer
 • Frontkamera: 12 MP TrueDepth-kamera
 • Batteri: Minst 80% kapasitet
 • Operativsystem: iOS 17.5
 • Tilkoblinger: Lightning-port, Face ID, Wi-Fi 6 (802.11ax), Bluetooth 5.0, NFC
 • Gradering: Gradert (A) – Det vil si at produktet fremstår som pent brukt/ ny.
 • Garanti: 2 år

Tilleggsinformasjon

Farge

Svart

Gradering

Lagring

Condition

Used

0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty