Apple iPad 5, 32GB, C-Grade

1499.00kr

Apple iPad 5 32 GB er det perfekte nettbrettet for alle som søker en pålitelig og funksjonsrik enhet til en rimelig pris, ideell for både underholdning og arbeid.

Apple iPad 5. generasjon (32 GB) kan oppgraderes til iPadOS 17.4, som er det nyeste operativsystemet tilgjengelig for denne modellen.

Gradert (C) – Det vil si at produktet er i fin teknisk stand, med noe synlig bruksmerker og slitasje.

Inkluderer lader og har 1 års garanti

Tomt på lager

Produktnummer: 50182923 Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Apple iPad 5 (9.7-tommers, 2017-modellen) er et kraftfullt og portabelt nettbrett som bringer ytelse og allsidighet rett til fingertuppene dine. Med en klar og levende 9.7-tommers Retina-skjerm, kombinerer denne iPaden visuell kvalitet med brukervennlighet, noe som gjør den ideell for alt fra å se filmer og surfe på nettet til mer seriøse oppgaver som presentasjoner og bilderedigering.

Apple iPad 5. generasjon (32 GB) kan oppgraderes til iPadOS 17.4, som er det nyeste operativsystemet tilgjengelig for denne modellen.

Drevet av en A9-prosessor, leverer iPad 5 32 GB rask og responsiv ytelse. Enten du spiller spill, redigerer videoer, eller skifter mellom apper, kan du forvente en jevn og effektiv brukeropplevelse. Med iOS, Apples intuitive operativsystem, har du tilgang til millioner av apper i App Store, som dekker alle tenkelige behov.

Denne modellen kommer med 32 GB lagringsplass, som gir god plass til å lagre dine dokumenter, bilder, og apper. Selv om det ikke er toppen av linjen når det gjelder lagringskapasitet, er det tilstrekkelig for gjennomsnittlig daglig bruk.

Batterilevetiden på iPad 5 er imponerende, med opptil 10 timer på en enkelt lading, noe som gjør den til en pålitelig følgesvenn for lange dager utenfor kontoret eller hjemme. Kameraet på 8 megapiksler på baksiden og et 1,2-megapiksel frontkamera gjør det enkelt å fange viktige øyeblikk og delta i videochatter.

Modellen er definert som A1822

Tilleggsinformasjon

Farge

Grå

Lagring

Prosessor

A9 CPU

Gradering

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty