Fri frakt over 2000 kr

3-7 dagers leveranse

2 års garanti

Hvorfor kjøpe
brukt it-utstyr
hos Macncarry?

 

Vi lever i et samfunn hvor «bruk og kast» prinsippet regjerer. Alle vil ha nye produkter og de nyeste modellene selges for titusener av kroner. Produsentene kommer stadig med nye justeringer og oppdateringer som skal erstatte eldre modeller. Denne måten å kjøpe it utstyr på er verken miljøvennlig, økonomisk eller nødvendig.

I Macncarry tar vi inn brukt it utstyr som fortsatt har mye levetid igjen. Produktene gjennomgår en omfattende kontroll hvor alt innhold blir sikkert slettet hos vår servicepartner d|rig, før det blir reparert, rengjort og pakket klart til nytt salg. Du kan lese mer om hva d|rig gjør HER.

Rimeligere:

Hos oss kan du spare mye penger på å kjøpe brukt. Forskjellen på opplevelsen av produktet vil kunne være tilsvarende å kjøpe et nytt produkt, men forskjellen i pris er enorm. Hvis du velger å kjøpe brukt hos Macncarry kan du unne deg et solid produkt uten å tømme lommeboken.

Fremtidsrettet:

Ved å kjøpe brukt forlenger du levetiden til et produkt. Dette gjør at nyttige ressurser spares, det minimerer utslipp fra produksjon og det er med på å redusere e-avfall. Gjør et bevist kjøp i dag med fremtiden i fokus.

Utvalg:

Velger du å kjøpe it utstyr hos macncarry.com vil du kunne finne produkter som er tatt av markedet hos forhandlere som selger nye produkter. Det er ofte tenkt at kun de nyeste produktene selger, derfor blir eldre modeller tatt av markedet relativt raskt i bytte med nyere versjoner. Ofte er det kun gjort små justeringer når det lanseres en ny modell og de eldre modellene er ofte omtrent tilsvarende de nye. Hos Macncarry kan du finne eldre modeller av god kvalitet til en rimelig penge.

Kvalitet:

Vi i macncarry er opptatt av at kvaliteten på produktene våre skal være på topp. Vi gjennomgår produktene nøye før de klargjøres for salg og vi fokuserer på at kunden skal være fornøyd. Vi er opptatte av at sikkerheten skal ivaretas og utstyret gjennomgår derfor omfattende sikker sletting av data før produktene skal få nytt liv.

Garanti:

Vi tilbyr en garanti på 2 år på alle våre produkter. Dette kan vi med trygghet gjøre da vi stoler på kvaliteten til produktene vi selger. Kjøper du et produkt av klasse A vil du få 3 års garanti inkludert.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - 0.00kr
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty