Om oss

Om Macncarry

 

Macncarry er en nettbutikk som selger brukt it-utstyr, i hovedsak mobiler, pc-er og nettbrett til sluttkunder i Norge. På grunn av den enorme «bruk og kast» kulturen det er i dag så vi vårt snitt til å etablere en motpol for dette. Ikke bare er nytt it-utstyr dyrt, men produksjonen, eksport og deponering fører til store utslipp av CO2 i atmosfæren, og mye av utstyret som byttes ut i dag har lang levetid igjen. Derfor tilbyr Macncarry et mer miljøvennlig alternativ til sluttkunder da vi selger produkter som allerede er produsert og brukt. Vi er opptatt av å bidra til sirkulær økonomi og at gjenbruk og lave priser ikke trenger å gå på bekostning av kvaliteten.  

Alle produktene går gjennom en omfattende prosess utført av fagfolk, der de gjennomgår testing, sikker sletting og blir grundig rengjort. På den måten er vi sikre på at produktene er av god kvalitet før de blir lagt ut for salg. Det er vår servicepartner, d|rig, som gjør denne prosessen for oss i dag. D|rig er en europeisk aktør innenfor ombruk av it-utstyr. De tar ansvar for hele verdikjeden og tilbyr profesjonelle løsninger for ombruk, gjenvinning og sikker sletting av informasjon.  

Les mer om hvordan vår servicepartner klargjør, graderer og utfører omfattende, sikker sletting av data. 

Vi er et lite team som har opparbeidet oss god kompetanse på område gjennom vårt tette samarbeid med drig som har lang erfaring innen brukt elektronikk. Vårt mål er å gi lenger levetid til it-utstyr som allerede er produsert, og at du som kunde skal få gode produkter til en rimelig pris med et fokus på fremtiden.  

 

Kontakt oss 

Epost: post@macncarry.com  

Telefon: +47 98140540

(Åpningstider kundeservice: mandag - fredag fra kl 08.00 - 16.00) 

Besøksadresse: Nordre Kullerød 5b, 3241 Sandefjord 

image (2)

Eline Bergtun

Markedsføring/ledelse
Kontakt: Eline@macncarry.com

image (1)

Magne Wallin

Lærling/SOME og nettside
Kontakt: Magne@macncarry.com

Design uten navn (1)

Thomas Åsnes

Teknisk/IT
Kontakt: Thomas@macncarry.com

- Miljøbevisst - 

Vi i macncarry jobber for at gjenbruk av it utstyr skal få et større fokus. Ved å kjøpe en brukt pc, mobil eller nettbrett bidrar du som kunde til at det blir produsert litt færre nye enheter og at det blir mindre utslipp av klimagasser. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe.

- Kundeorientert - 

Kunden er alltid i fokus hos oss og vi jobber hardt for å møte forventninger og behov som kundene våre har. Vårt engasjement for rask respons og god kundeservice bidrar til at våre kunder handler hos oss gang på gang.

- Lave priser på gode produkter - 

Vi jobber for å alltid ha de laveste prisene på våre produkter. Vi vil at du som kunde skal kunne unne deg solid it utstyr til en lav penge. Kvaliteten på produktene er vår prioritet og du skal være trygg på at du får det du forventer og at vi holder det vi lover.

- Telefontid - 

 

Mandag: 08.00 - 16.00
Tirsdag: 08.00 - 16-00
Onsdag: 08.00-16-00
Torsdag: 08.00-16-00
Fredag: 08.00 - 16.00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

- Adresse - 

 

Nordre Kullerød 5B
3241 Sandefjord
Norge

 

E-post: post@macncarry.com
Tel: 98140540

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - 0.00kr
0
    0
    Handlevogn
    Din handlevogn er tom