Dbramante1928 Lommebok deksel i skinn Lynge

150.00kr

Opplev stil og funksjonalitet med dbramante1928 Lynge lommebok-deksel for iPhone SE, 6 og 7. Laget av ekte skinn, dekselet gir 3-i-1 funksjonalitet, med plass til kort og kontanter, samt avtakbar dekselinnsats for allsidig bruk og 360° beskyttelse.

Kun 10 på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

dbramante1928 Lynge Lommebok-deksel for iPhone SE (2020), iPhone 6, iPhone 7

Opplev luksus og funksjonalitet med dbramante1928 Lynge-dekselet, et premium lommebok-deksel laget av fullnarvet ekte skinn, som gir en elegant og tidløs stil til din iPhone SE (2020), iPhone 6 og iPhone 7. Lynge-dekselet er designet med tanke på både beskyttelse og praktisk bruk.

Håndlaget skinn av høy kvalitet: Dekselet er laget av ekte skinn, som gir et sofistikert og slitesterkt utseende samtidig som det føles eksklusivt i hånden. Med tiden vil skinnet utvikle en unik patina.

3-i-1 funksjonalitet: Lynge-dekselet har en smart design med en avtakbar dekselinnsats. Dette lar deg bruke telefonen som en slank beskyttelse eller som et fullt lommebok-deksel med plass til kort og kontanter.

Oppbevaring for kort og kontanter: Dekselet har tre kortspor og en større lomme for kontanter, noe som gjør det perfekt for dem som ønsker å kombinere lommeboken med telefondekselet.

360° beskyttelse: Dekselet gir utmerket beskyttelse mot støt og riper, samtidig som det dekker telefonen fra alle kanter.

Kompatibel med trådløs lading: Selv med dekselinnsatsen på, kan du bruke trådløs lading for å lade enheten din uten å fjerne dekselet.

dbramante1928 Lynge er det perfekte valget for deg som ønsker en kombinasjon av stil, kvalitet og praktisk funksjonalitet, samtidig som din iPhone er godt beskyttet.

Dbramante1928 Lommebok deksel i skinn Lynge
150.00kr
0
    0
    Handlevogn
    Din handlevogn er tom