Apple skinn Deksel i Blå

150.00kr

iPhone 8 Plus Leather Case i blått gir luksuriøs beskyttelse i ekte skinn. Perfekt passform, mikrofiberfôr og kompatibilitet med trådløs lading.

Kun 1 på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

iPhone 8 Plus Skinndeksel – Blå

Gi din iPhone 8 Plus et elegant og sofistikert preg med dette eksklusive skinndekselet i blått. Laget av førsteklasses kvalitetslær, gir dette dekselet både en luksuriøs følelse og pålitelig beskyttelse, samtidig som det er designet for å passe perfekt rundt enheten.

Egenskaper:

Premium materiale: Laget av ekte, europeisk kvalitetslær som føles mykt og naturlig i hånden. Over tid utvikler dekselet en vakker patina som gir det et unikt og personlig preg.
Perfekt passform: Designet av Apple for å passe sømløst til iPhone 8 Plus, omslutter dekselet knappene presist, samtidig som du har full tilgang til alle porter og funksjoner.
Mikrofiberfôr: Innsiden er foret med myk mikrofiber som beskytter telefonens bakside mot riper og slitasje.
Elegant design: Det slanke designet bevarer iPhone 8 Plus’ tynne profil uten å legge til unødvendig bulk, samtidig som det tilfører en sofistikert fargetone i stilfull blå.
Trådløs lading: Dekselet er kompatibelt med trådløs lading, slik at du kan lade enheten uten å ta av dekselet.
Fordeler:

Luksuriøs beskyttelse med ekte skinn.
Mykt mikrofiberfôr som holder telefonen ripefri.
Utvikler en unik patina over tid.
Stilfull blå farge som tilfører et elegant uttrykk.
Gi din iPhone 8 Plus et eksklusivt og raffinert utseende med dette Leather Case i blått, som kombinerer luksus og funksjonalitet i et enkelt, men sofistikert design.

Apple skinn Deksel i Blå
150.00kr
0
    0
    Handlevogn
    Din handlevogn er tom