Exoglass skjermbeskytter

130.00kr

Beskytt din iPhone 6, 6s, 7 og 8 med Exoglass Skjermbeskytter – en slitesterk, krystallklar skjermbeskytter som gir optimal beskyttelse mot riper og støt uten å påvirke berøringsfølsomheten eller skjermens klarhet. Enkel boblefri installasjon for en perfekt passform

På lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Exoglass Skjermbeskytter for iPhone 6, 6s, 7 og 8

Gi din iPhone optimal beskyttelse med Exoglass Skjermbeskytter – utviklet for å gi en usynlig, men effektiv barriere mot riper, støt og smuss, samtidig som skjermens klarhet og berøringsfølsomhet bevares.

Egenskaper:

Kompatibilitet: Designet for å passe perfekt til iPhone 6, 6s, 7 og 8. Beskytteren dekker hele skjermen og gir fullstendig beskyttelse uten å gå på kompromiss med brukervennligheten.
Materiale: Laget av herdet glass med en slitesterk Exoglass-belegg, som gir eksepsjonell motstand mot riper, sprekker og daglig slitasje.
Krystallklar: Den ultra-gjennomsiktige utformingen sikrer at skjermens farger og klarhet opprettholdes, samtidig som beskyttelsen er praktisk talt usynlig.
Berøringsfølsomhet: Opprettholder den originale berøringsfølsomheten til skjermen, slik at du kan navigere og bruke telefonen uten forsinkelser eller tap av presisjon.
Enkel installasjon: Boblefri og problemfri installasjon med medfølgende verktøy for å sikre perfekt påføring på første forsøk. Inkluderer også oleofobisk belegg som avviser fingeravtrykk og flekker, noe som gjør det enkelt å holde skjermen ren.
Fordeler:

Beskytter effektivt mot riper, støt og fall.
Opprettholder skjermens oppløsning og berøringsfunksjonalitet.
Perfekt passform for iPhone 6, 6s, 7 og 8.
Enkel installasjon med minimal risiko for luftbobler.
Sørg for å holde din iPhone skjerm i perfekt stand med Exoglass Skjermbeskytter – den ultimate løsningen for å beskytte din enhet uten å ofre funksjonalitet eller estetikk.

Exoglass skjermbeskytter
130.00kr
0
    0
    Handlevogn
    Din handlevogn er tom