Utsolgt

Apple iPhone 12 Mini, A-Grade

5090.00kr

128 GB, Svart 

iPhone 12 Mini er den perfekte kombinasjonen av kraft og kompakt design, som gir deg alt du trenger i en smarttelefon uten å gå på kompromiss med størrelsen. Med sin kraftige A14 Bionic-chip leverer iPhone 12 Mini en lynrask ytelse, som gjør det enkelt å kjøre krevende apper, spill og multitasking med letthet. Den 5,4-tommers Super Retina XDR-skjermen tilbyr en fantastisk visuell opplevelse med skarpe detaljer, levende farger og imponerende kontrast, noe som gjør den ideell for alt fra strømming av video til bruk av apper og spill.

Gradert (A) – Det vil si at produktet fremstår som pent brukt/ ny.

Inkluderer lader og har 2 års garanti.

Tomt på lager

Produktnummer: 40140538 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

iPhone 12 Mini, 128 GB, Svart

iPhone 12 mini er den perfekte kombinasjonen av kraft og kompakt design, som gir deg alt du trenger i en smarttelefon uten å gå på kompromiss med størrelsen. Med sin kraftige A14 Bionic-chip leverer iPhone 12 Mini en lynrask ytelse, som gjør det enkelt å kjøre krevende apper, spill og multitasking med letthet. Den 5,4-tommers Super Retina XDR-skjermen tilbyr en fantastisk visuell opplevelse med skarpe detaljer, levende farger og imponerende kontrast, noe som gjør den ideell for alt fra strømming av video til bruk av apper og spill.

Apple iPhone 12 mini kan oppdateres til iOS 17.5, som er den nyeste versjonen tilgjengelig for denne modellen.

iPhone 12 Mini med 128GB lagringsplass gir deg god plass til å lagre alle dine favorittapper, bilder, videoer og annet innhold, slik at du alltid har det du trenger rett ved hånden. Med sin avanserte kamerateknologi, inkludert et dobbelt kameraoppsett med 12 MP ultra-vidvinkel og vidvinkel linser, kan du ta fantastiske bilder og videoer i enhver situasjon. Funksjoner som Nattmodus, Deep Fusion og Smart HDR 3 sørger for at hvert bilde blir detaljert og levende, uansett lysforhold.

Face ID gir enkel og sikker tilgang til telefonen din, slik at du kan låse den opp med bare et blikk. iPhone 12 Mini støtter både MagSafe og trådløs lading for enkel og praktisk opplading.

Produktspesifikasjoner

  • Lanseringsår: 2020
  • Prosessor: A14 Bionic-chip
  • Skjerm: 5,4-tommers Super Retina XDR OLED-skjerm
  • Oppløsning: 2340 x 1080 piksler
  • Bakre kamera: Dobbel 12 MP kameraer (ultra-vidvinkel og vidvinkel)
  • Frontkamera: 12 MP TrueDepth-kamera
  • Batteri: Minst 80% kapasitet
  • Operativsystem: iOS 17.5
  • Tilkoblinger: Lightning-port, Face ID, 5G, Wi-Fi 6 (802.11ax), Bluetooth 5.0, NFC
  • Gradering: Gradert (A) – Det vil si at produktet fremstår som pent brukt/ ny.
  • Garanti: 2 år

Tilleggsinformasjon

Farge

Svart

Gradering

Lagring

0
    0
    Handlevogn
    Din handlevogn er tom