Samsung Galaxy S21 FE, A-Grade

3600.00kr

Samsung Galaxy S21 FE representerer det beste innen design, ytelse og kamerateknologi, og gir deg en komplett mobilopplevelse som imøtekommer behovene til den moderne brukeren.

Gradert som (A)-Det vil si at mobilen fremstår som pent brukt/NY

kvalitetssjekket av fagfolk

Kun 1 på lager

Produktnummer: 50161050 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Samsung Galaxy S21 FE Smartphone: 

Elegant og Innovativt Design: Samsung Galaxy S21 FE tar stafettpinnen fra sine forgjengere med et elegant og innovativt design som vil appellere til både teknologielskere og de som setter pris på estetikk. Denne smarttelefonen representerer det beste innen stil og funksjonalitet, og gir deg en førsteklasses brukeropplevelse i en slank og tiltalende innpakning.

Avansert Prosessering: Med sin kraftfulle Exynos 2100-prosessor tar Galaxy S21 FE ytelse til nye høyder. Opplev lynrask behandling av apper og spill, samt effektiv multitasking, og ha full tillit til at telefonen leverer jevn og responsiv ytelse i enhver situasjon.

Skreddersydd for Multitasking: Galaxy S21 FE er utstyrt med 8 GB RAM, som gir en smidig og responsiv brukeropplevelse. Uansett om du håndterer flere oppgaver samtidig eller bruker ressurskrevende apper, vil denne smarttelefonen møte kravene dine uten problemer.

Eksepsjonell Skjermkvalitet: Den 6.2-tommers Dynamic AMOLED 2X-skjermen gir en eksepsjonell visuell opplevelse med levende og klare bilder. Den høye oppløsningen og den adaptive 120 Hz oppdateringsfrekvensen gir en smidig visuell flyt, perfekt for alt fra filmopplevelser til spill.

Allsidige Kamerafunksjoner: Galaxy S21 FE imponerer med sitt avanserte trippelkameraoppsett. Med et 64 MP telefoto, 12 MP ultrabredt og 12 MP bredt kamera, er denne telefonen en drøm for fotografi-entusiaster. Utforsk funksjoner som 8K-videoopptak, Super Steady-video og Space Zoom for å fange minneverdige øyeblikk i enestående kvalitet.

Kraftig Batteri og Rask Lading: Med sitt 4000 mAh batteri gir Galaxy S21 FE lang batterilevetid, slik at du kan nyte telefonen hele dagen. Støttet av rask kabelbasert og trådløs lading, er denne smarttelefonen klar til bruk når du trenger den mest.

Samsung Galaxy S21 FE representerer det beste innen design, ytelse og kamerateknologi, og gir deg en komplett mobilopplevelse som imøtekommer behovene til den moderne brukeren.

 

Tilleggsinformasjon

Farge

Grønn

Gradering

Lagring

Samsung Galaxy S21 FE, A-Grade
3600.00kr
0
    0
    Handlevogn
    Din handlevogn er tom