HP Probook 450 G8, B-Grade

5990.00kr

8GB RAM, 256GB SSD, i5-1135G7

HP ProBook 450 G8 er en pålitelig og sikker bærbar datamaskin designet for moderne forretningsbrukere. Den slanke og profesjonelle designen kombineres med kraftige Intel Core-prosessorer og praktiske sikkerhetsfunksjoner som fingeravtrykksleser. Med en 15,6-tommers skjerm og et utvalg av tilkoblingsmuligheter, er det den ideelle følgesvennen for produktivitet både på kontoret og på farten.

Kun 1 på lager

Produktnummer: 50181822 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

HP ProBook 450 G8 tilbyr en imponerende kombinasjon av kraft, ytelse og pålitelighet for moderne forretningsbrukere som krever det beste av det beste. Denne bærbare datamaskinen er utstyrt med en kraftig Intel Core i5-1135G7-prosessor, som gir rask og effektiv ytelse for både daglig produktivitet og mer krevende oppgaver. Med fire kjerner og åtte tråder kan den håndtere alt fra multitasking til komplekse databehandlingsoppgaver med letthet.

Med 8 GB DDR4 RAM har HP ProBook 450 G8 rikelig med minne for jevn og effektiv multitasking. Enten du kjører flere programmer samtidig, behandler store datasett eller jobber med multimediafiler, kan du være trygg på at denne bærbare datamaskinen kan håndtere det uten problemer.

Med 256 GB SSD-lagring får du rikelig med plass til å lagre filer, dokumenter, bilder, videoer og apper. SSD-lagring gir også raskere oppstartstider og raskere filtilgang, slik at du kan komme i gang med arbeidet ditt på null tid. Du får også fordelen av bedre pålitelighet og lavere strømforbruk sammenlignet med tradisjonelle harddisker.

Den 15,6-tommers Full HD-skjermen gir en imponerende visuell opplevelse med skarpe bilder og levende farger. Uansett om du jobber med tekstbehandling, ser på videoer eller deltar i videokonferanser, vil den klare skjermen på HP ProBook 450 G8 forbedre produktiviteten og gjøre arbeidsdagen din mer behagelig.

Med et utvalg av tilkoblingsmuligheter, inkludert USB-C, USB 3.1, HDMI og Ethernet, gir HP ProBook 450 G8 deg friheten til å koble til alle dine enheter og tilbehør uten problemer. Den har også innebygd WiFi 6 og Bluetooth 5.0 for trådløs tilkobling uten rot med kabler.

HP ProBook 450 G8 er designet for å møte de strenge sikkerhetskravene til moderne bedrifter. Den har integrert fingeravtrykksleser og TPM 2.0-modul for å beskytte dine sensitive data og personlige opplysninger mot uautorisert tilgang og cybertrusler.

Den slanke og profesjonelle designen til HP ProBook 450 G8 gjør den til et stilfullt tillegg til enhver arbeidsplass. Den robuste konstruksjonen og det ergonomiske tastaturet gjør den også behagelig å bruke, selv under lange arbeidssesjoner.

Samlet sett er HP ProBook 450 G8 den ideelle bærbare datamaskinen for moderne forretningsbrukere som trenger pålitelig ytelse, avanserte sikkerhetsfunksjoner og enestående brukeropplevelse. Enten du jobber på kontoret eller er på farten, kan du stole på at denne bærbare datamaskinen møter alle dine behov og forventninger.

Batteri

Chassistype
Garanti 2 År
Skjerm
Prosessor
Harddisk
RAM
Porter

Tilleggsinformasjon

Farge

Grå

Gradering

Lagring

Prosessor

i5-1135G7 CPU

RAM

8 GB

HP Probook 450 G8, B-Grade
5990.00kr
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty