MacBook Pro 14″ M1 Pro (2021), Stellargrå, B-Grade

20490.00kr

MacBook Pro 14″ M1 Pro (2021) er en banebrytende bærbar datamaskin fra Apple, designet for å tilby enestående ytelse og batterilevetid. Den er utstyrt med Apples egenutviklede M1 Pro-brikke, som gir imponerende kraft og effektivitet for alt fra daglige oppgaver til krevende profesjonelle arbeidsbelastninger.

Nyeste kompatible operativsystem: macOS Sonoma.

Gradert (B) – Det vil si at produktet fremstår som pent brukt.

Inkluderer lader og har 2 års garanti.

Kun 2 på lager

Produktnummer: 50184298 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Apple MacBook Pro (2021) med M1 Pro-chipen byr på enestående ytelse og en imponerende rekke funksjoner pakket inn i et slankt og elegant design. Den kraftige M1 Pro-chipen med åtte kjerner gir deg rask og responsiv ytelse, slik at du kan håndtere alt fra daglige oppgaver til krevende profesjonelle arbeidsbelastninger med letthet.

Med en dedikert 14-kjerners GPU gir MacBook Pro deg også fantastisk grafikk som er perfekt for alt fra videoredigering og 3D-design til gaming og multimedia-underholdning.

Med 16 GB RAM får du rikelig med minne for multitasking og sømløs overgang mellom flere åpne programmer, mens den romslige 512 GB lagringsplassen gir deg nok plass til å lagre store filer, programmer og prosjekter uten å bekymre deg for plassmangel.

Den 14-tommers Retina-skjermen med True Tone-teknologi og ProMotion gir deg en levende og detaljert visningsopplevelse med levende farger og en jevn skjermopplevelse, ideell for kreativt arbeid og multimedia.

MacBook Pro (2021) har også et forbedret Magic Keyboard med en behagelig skriveopplevelse, samt et avansert lydsystem som gir deg en imponerende lydopplevelse for musikk, filmer og samtaler.

Med Thunderbolt 4-porter, Wi-Fi 6, og et batteri med lang levetid, er MacBook Pro (2021) den ultimate bærbare datamaskinen for profesjonelle brukere, kreative fagfolk og alle som verdsetter kraft, ytelse og brukervennlighet.

Batteri

Chassistype
Garanti 2 År
Skjerm
Prosessor
Harddisk
RAM
Porter
MacBook Pro 14″ M1 Pro (2021), Stellargrå, B-Grade
20490.00kr
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty